Ostoba nép, hitvány politikusok, garantált szegénység

Ha egy nép annyira ostoba, hogy hitvány és hazug politikusokat enged folyamatosan a zsebében turkálni, akkor a szegénységet csak magának köszönheti! Miért is ne fosztanák ki a saját politikusai azt a népet, aki erre szinte felkéri őket? 

Ha egy nép távol tartja magát a politikától, és erre még büszke is, akkor az a nép OSTOBA! Lehet büszke arra egy nép, hogy egy idegen szótól zárlatot kap az agya? Fordítsuk le a jelenséget magyarra!

“A nép nem politizál” kifejezés azt jelenti, hogy a nép nem vesz részt a KÖZÉLETBEN. Ez egyrészt SZÉGYEN. Másrészt FELKÉRÉS a POLITIKUSOKNAK, hogy “FOSSZATOK CSAK KI NYUGODTAN, NINCS EZ ELLEN SEMMI KIFOGÁSUNK, NEM KAPTOK ÉRTE BÜNTETÉST, hiszen a PÉNZRE NEKTEK NAGYOBB SZÜKSÉGETEK VAN, MINT a MAGYAR NÉPNEK”. A politikusok persze azonnal megértik ezt az üzenetet, és megszorítanak. Ehhez még nemzetközi segítséget is kapnak. (más országok politikusaitól és az IMF részéről)

Észre kellene végre venni, hogy CSALÁSSAL HATALOMRA KERÜLT POLITIKUSAINK BÜNTETŐJOGILAG FELELŐSSÉGRE VONHATÓ MÓDON ÜZÉRKEDNEK a BEFOLYÁSUKKAL, egyszerűen azért, mert NEM a NÉP ÉRDEKEIT KÉPVISELIK!

De ma még MIATTUNK nem vonhatók felelősségre, mert MI PROGRAMOZTUK BE ŐKET ROSSZUL! A hibás programot csakis a közéletbe való bekapcsolódással lehet átírni, mondjuk így:

POLITIKUSOK!

MOSTANTÓL a MI JAVUNKRA GAZDÁLKODJATOK az ORSZÁGUNK ÉRTÉKEIVEL, a HASZNOT pedig NE TEGYÉTEK EL, MERT MOSTANTÓL KEMÉNY BÜNTETÉS JÁR ÉRTE!

Ki tartja vissza ettől a magyar népet? A saját ostobaságán kívül?

Több százmilliárd maradhatna AZONNAL az emberek zsebében, ha nem engednék meg, hogy a politikusok tovább fosztogassák a közös kasszát, azonnal fellendülhetne a gazdaság, azonnal mozgásba lendülne a pénz, azonnal megszűnne a kilátástalanság és a szegénység!

A tömeg garantáltan azonnal az új program mögé állna! A program készen van! Az elsikkasztott rendszerváltás pótlása a MAGYAR NÉP érdeke és a MAGYAR ÉRTELMISÉG felelőssége! Azé az értelmiségé, amely nem a csaló pártok, hanem a társadalom, és a SAJÁT HAZÁJA iránt elkötelezett. JELENTKEZZETEK!

Azokra a nagyvállalkozókra is is számítunk, akik már rájöttek arra, hogy korábban hibáztak, vagy esetleg éppen ezen írás nyomán értették meg azt, hogy nekik nem a pártok, hanem a MAGYAR NÉP, a MAGYAR HAZA érdekeit kell szolgálniuk! A magyar nép szabadságát, amelyért korábban nagyon sok hős hazafi az életét áldozta!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód *