A magyar nép felelőssége

Magyarországon 1990-ben rossz irányba indultunk el!

Mi is történt ekkor? Jó-néhány MSZMP tag “átfestette magát más színre”, majd előadták a “Többpártrendszerrel jobb lesz az embereknek” c. mesejátékot. A nép bevette a maszlagot, és elhitte, hogy az elszíneződött MSZMP tagokból létrehozott “új pártok” el fogják hozni neki a Kánaánt. De nem egészen ez történt. A rendszerváltásnak csúfolt átverésnek tényleg lettek nyertesei, de az nem a nép volt. A nép nem nyert semmit, csak veszített!

Ki kell tehát mondani, hogy 1990-ben hibáztunk. MI HIBÁZTUNK!

A MI HIBÁNKAT MÁSOK SOHA NEM FOGJÁK KORRIGÁLNIfőként nem a SAJÁT KÁRUKRA, és főként nem azok, akiket 1990-ben, illetve azután nyerő helyzetbe hoztunk!

AMIT a MAGYAR NÉP RONTOTT EL – AZT a MAGYAR NÉPNEK KELL HELYREHOZNIA! A történtekért már régen nem Gyurcsány, és régen nem Orbán a hibás, hanem azok az emberek, akik újra- és újra hajlandók a köztudottan csaló pártoknak, és azok gátlástalan politikusainak biankó felhatalmazást adni arra, hogy a számon-kérhetőség- és a büntethetőség legkisebb veszélye nélkül rajtuk élősködjenek.

A politikusok hibáztatása, a mentségkeresés, és az egymásra mutogatás buta pótcselekvések!

Ehelyett végre a MEGOLDÁSRA KELL KONCENTRÁLNI – ami egészen egyszerű: AZ EMBEREKNEK AKTÍVAN BE KELL KAPCSOLÓDNIUK a KÖZÉLETBE!

A mi pénzünkből jól megfizetett politikai bűnözők számára ideális a passzív társadalmi magatartás, ezért azt fel kell váltania egy AKTÍV TÁRSADALMI PÁRBESZÉDNEK, amelyben fokról fokra lépünk majd előre. Először csak azt kell közösen kimondanunk, amiben már nagyon sokan egyetértünk, vagyis azt, hogy a csaló- és önző politikusok által 1990-ben kitalált demokrácia modell rossz, és nekünk emiatt nem felel meg!

Ha valóban beigazolódik, hogy a rajtunk élősködő politikusok 1990 óta sok kárt okoztak a nyugdíjasoknak, a diákoknak, az egészségügyben- a közigazgatásban- az iparban- a kereskedelemben, a mezőgazdaságban- a szolgáltatóiparban- az igazságszolgáltatásban- az oktatásban- a médiában, illetve a más szakterületeken dolgozóknak, továbbá a tisztességes vállalkozóknak, a rokkantaknak, a szülőknek- a gyerekeknek, és így tovább – akkor először  csak annyi a teendő, hogy ezt a társadalom nevében kimondjuk.

Ha nem akarjuk, hogy eladják alólunk a magyar földet, akkor azt is határozottan ki kell mondanunk – amíg még nem lesz késő !

Hogy az elsikkasztott rendszerváltás ügyében mi lesz a második lépés, azt egyelőre hagyjuk nyitva – de azt már most sem árt tudni, hogy a pótlás a MAGYAR EMBEREK ÉRDEKE, és már van rá kulcsrakész MEGOLDÁS.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód *