Most időszerű az Orbán diktatúra megbuktatása

Előre borítékolható, hogy a magyar miniszterelnök hamarosan jófiú lesz. Demokrácia-ellenes vircsaftja után okosan rendezni fogja nemzetközi kapcsolatait, hitelhez jut, az általa és kegyencei által létrehozott, megjelenésében demokratikusnak ható rendszert előbb-utóbb a külföld, és az EU is elfogadja. Ha ez bekövetkezik – ha az Orbánnal elégedetlen 84 százalék nem lép időben – akkor végleg Orbáné és talpnyalóié lesz Magyarország, a szolgasorba taszított nép pedig időtlen időkig sínylődhet gátlástalan uralmuk alatt.

Nem várhatunk 2014.-ig! Nem szabad megengedni, hogy a már minden elemében teljesen kiépült, de némileg még instabil Orbáni konspirációs rendszert ez a cezaromániás diktátor bombabiztossá tegye, és a régi-új egypártrendszert újra-és véglegesen az országra erőltesse. Cselekedni kell, mozgósítani kell, de azonnal! Minden perc számít, mert Orbánnak már van saját alkotmánya, van saját választási törvénye, van saját köznevelési törvénye, van saját felsőoktatási törvénye, saját szakmunkásképzője és saját egyeteme, van saját közmunkarendszere, saját közép- és felsőosztálya, van saját igazságszolgáltatása, és saját Alkotmánybírósága, van saját rendőrsége, saját bankja, és vannak saját gyárai, van saját törvénykezése, saját frakciója, saját sajtója, saját focicsapata. Tehát van egy teljesen kész, saját egyéni elképzelésére szabott, csak őt szolgáló országa.

Viszont nincs már mögötte a kétharmad, tehát diktatórikus birodalma egy előrehozott választáson könnyen romba dönthető, a félrevezetett nép könnyedén visszaveheti tőle a hatalmat! Nem szabad a töketlen ellenzékre várni, most a civileknek, a népnek kell lépnie! Annak idején Orbánt is, és az ellenzéket is a nép hozta létre- és növelte nagyra azzal, hogy mögéjük állt, aztán pedig mindegyikükben csalódott, mert “művei” kivétel nélkül mind visszaéltek a nekik adott biankó felhatalmazással.

A népnek tanulnia kell a hibáiból, és helyre kell hoznia, amit elrontott! Igenis létrejöhet egy Új Működő Magyarország, ha nagyon gyorsan kinövi magát egy új mozgalom, és abból egy olyan új párt – amelyik elődeivel ellentétben nem uralkodni, hanem szolgálni akar – és erre azonnali, kézzelfogható garanciát is ad. Mert van programja, amely egyszerű, világos és így mindenki számára érthető. Mert felhatalmazást kér ugyan a néptől Orbán eltávolítására, de nem akar magának korlátlan párthatalmat, és nem akar biankó felhatalmazást sem. Sőt nem kéri a kasszakulcsot, és nem kér egyetlen fillér állami párttámogatást sem. Az eddigi pártokkal ellentétben viszont vállalja, hogy működése felett – a teljes négy éves ciklus alatt – folyamatosan érvényesülhet a civil társadalom kontrollja. Így tehát a már jól lejáratódott, enyveskezű pártokkal ellentétben megérdemli a nép bizalmát!

Nem kell tehát a bennfentes politikai párt-paktumokra játszó ellenzéki kerekasztal! Civil kerekasztalra van szükség, olyan önkéntes civil szerveződésre, amely párt-függetlenül alkotja meg a folyamatos társadalmi kontroll intézményesített kereteit, előkészíti az előrehozott választásokat, továbbá javaslatot terjeszt elő a zsákmányszerzésben élenjáró politikusok anyagi kártérítésére, illetve az ebből származó bevételeknek a magyar társadalom számára legelőnyösebb felhasználására.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenörző kód *