FKA

Neked jól jönne havi + 50.000 Ft? Mit kell tenned, hogy hozzájuss? Regisztrálj itt az oldalon és április 6.-án szavazz arra  a képviselő-jelöltre, aki a te körzetedben indul és akinek a kezdő-oldalon lévő listán a nevét kék színnel látod! Regisztrálj, aztán azonnal szólj azoknak az ismerőseidnek rokonaidnak, barátaidnak, akiknek jót akarsz, hogy ők is regisztráljanak és ők is adják tovább a hírt, hogy Orbán és a hazug rendszer április 6.-án megbuktatható! Figyelem! Munka csak akkor lesz, ha az új képviselőkkel ki tudjuk szorítani a pártérdekek szerint szavazó politikai bűnözőket a parlamentből!
Munkaköri tájékoztató: feladatod a közéleti döntésekben való részvétel lesz – az új kormány megbízása alapján – heti 2,5 óra időtartamban. Ez egy könnyű, szakképzettséget nem igénylő online munka. Mire számíts? A független szakértőkből álló szakmai munkacsoportok által előterjesztett javaslatokat kell meghallgatnod, majd azok elfogadásáról- vagy elutasításáról szavazni. E művelet beiktatásával konvertálódnak a szakmai javaslatok társadalmi akarattá. Tulajdonképpen az lesz a dolgod, mint egy parlamenti képviselőnek, azzal az eltéréssel, hogy te online üzemmódban szavazol – 2.999.999 társaddal együtt – úgy, ahogyan azt jónak látod! A munka nagyon könnyű – hiszen az online kapcsolat során bármikor kérdezhetsz, illetve segítséget kérhetsz a moderátortól.
A munka díjazása: állami keretből, a korrupciós csatornák elzárása nyomán keletkező évi 5.000 milliárdos megtakarítás egy részének felhasználásával történik!  (évi 2.000 milliárd fedezi a társadalmi kontroll működésének költségeit, a további 3.000 milliárd pedig az ország azonnali növekedési pályára állítására lesz fordítva)
Munkahely-teremtés: munkatársak azok a szavazóképes állampolgárok lehetnek, akik ingyenes online regisztrációjuk nyomán FKA jogosultságot szereztek. A feltölthető létszámkeret: 3.000.000 fő, azaz 3 millió fő!
Munkakör megnevezése: közéleti ellenőr
Prémium: + egy havi fizetés jár annak, aki 2014. április 6., azaz a választás napja előtt minimum egy nappal regisztrál. Nem kell zsákbamacskát venni, a végzendő munkáról minden este 19:00 órakor megtekinthető online tájékoztatónk! Belépés a linkre kattintva: http://tinyurl.com/qfknnmb
Tájékoztató a HR szervezés tervezett lépéseiről: A most bemutatott minta csak annak igazolására szolgál, hogy a tervezett létszámkeret április 6. előtt ténylegesen feltölthető! A dinamikus létszámnövekedés érdekében a továbbajánlás módszerét használjuk, azonban az nem MLM, hiszen nincs termék, és senkinek nem kell fizetnie semmit. Tételezzük fel, hogy a munka megszerzése érdekében mindenki hajlandó megtenni azt, hogy naponta tíz  ismerőse figyelmét felhívja erre a vonzó munkalehetőségre – és induljunk el a “nulladik napon” 100 fővel. Az első napon 100 x 10 = 1.000 fő új belépő lesz, az első napi teljes létszám pedig 1.000 + 100 = 1.100 fő! A második napon tehát már 1.100 fő szervez! Nézzük meg ezt egy táblázatban!

Nap

szervez

új ember

összlétszám

első

100

1000

1100

második

1100

11000

12100

harmadik

12100

121000

133100

negyedik

133100

1331000

1464100

Tehát a negyedik napon már egymillió négyszázhatvannégy ezren lehetünk, vagyis az ötödik napon simán elérhetjük a 3 milliós létszámot! Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a devizahitelesek, és az Orbán által megsértett társadalmi csoportok tagjai részéről tömeges csatlakozás várható – akkor látható, hogy a 2014. tavaszi rendszerváltás, azaz a kormány és a parlament munkájának társadalmi kontroll alá helyezése nem irrealitás, hanem igenis kivitelezhető! Főleg, ha a pletyka nem csak szájról szájra terjed, hanem felhasználjuk a korszerű technológia nyújtotta olyan lehetőségeket is, mint a továbbküldhető videó-mail, illetve a nagy látogatottságú közösségi oldalakon való információ-terjesztés (FB, You tube)

Minisorozat a kormány-és rendszerváltásról, ÖTÖDIK rész
Kedves szavazópolgár, kedves honfitársam!
Választási kampány van. Most sokad magaddal együtt – TE VAGY a FŐSZEREPLŐ! És kizárólag rajtad múlik, hogy ez a FŐSZEREPED tiszavirág életű lesz – vagy ÖRÖKÖS! Társadalmunk nagyon súlyos problémákkal küzd!  A kormányváltás csak TÜNETI KEZELÉS. A sikeres “gyógyuláshoz” a bajok FORRÁSÁT KELL MEGSZÜNTETNI!A bajok forrása a POLITIKAI BŰNÖZÉS, közismertebb nevén a KORRUPCIÓ!
Te is tudod, hogy azért van ilyen helyzetben az ország, mert a politikusok szétlopták – és azért lophatták szét, mert ezt MI MEGENGEDTÜK nekik. MI VAGYUNK tehát a FELELŐSÖK!
EZZEL ŐSZINTÉN SZEMBE KELL NÉZNÜNK!
Mi okozzuk magunknak a bajt azzal, hogy NEM TÖRŐDÜNK a KÖZÖS ÜGYEINKKEL, és az ÉLETÜNKRŐL SZÓLÓ DÖNTÉSEK SOROZATÁNAK JOGÁT átengedjük a sokunk által szívből utált GÁTLÁSTALAN politikusoknak – méghozzá FELTÉTELEK NÉLKÜL!
A valóság az, hogy több millió elégedetlen ember él az országban – de ez nem derülhet ki, mert a POLITIKA kitalált egy RAVASZ TRÜKKÖT arra, hogy a többség akarata soha ne érvényesülhessen! Ennek az aljas SOROZAT-SZÉLHÁMOSSÁGNAK két szereplője van. Az egyik a szélhámos, a másik a balek. A politikusok a BALEK szerepét ránk osztották. A trükk egyszerű: TELJESEN KIZÁRNAK MINKET a KÖZÉLETI DÖNTÉSEKBŐL!
Ha JOBBAN AKARUNK ÉLNI, akkor valahogyan meg kell akadályoznunk azt, hogy a politikusok elvegyék tőlünk a beleszólás lehetőségét a KÖZÖS DOLGAINK alakításába! Ha nem akarunk KISZOLGÁLTATOTTAK maradni, akkor igenis bele kell szólnunk abba, hogy
– stadionokra – vagy inkább valami másra költsük a közös pénzt,
– hogy a szegényeknek adjunk inkább – vagy továbbra is a gazdagokat támogassuk
– hogy ütőképes tűzoltóságunk legyen – vagy dilettáns katasztrófavédelmünk (brrrr..)
– hogy az iskolákban oktatás- és nevelés legyen – vagy helyette agymosás
– hogy külföldről vásároljunk-e élelmiszert – vagy inkább itthon termeljük meg
és még több ezer más dologba!MERT a KÖZÉLET a MI ÉLETÜNK NAGYON FONTOS, és NAGYON IS MEGHATÁROZÓ RÉSZE! Mert ezen múlik a MI ÉLETMINŐSÉGÜNK!
Akarsz JOBBAN ÉLNI? Akkor olvass tovább! Először is tudd meg, hogy hogyan zárnak ki bennünket a döntésekből! A trükk neve VÁLASZTÁSI SZÍNJÁTÉK! (csalás) Nem az a lényeg, hogy kire szavazol, hanem az, hogy négy évre lemondj a döntési jogodról!
A választási színjáték során a győztes pártok HATALOMRA JUTNAK, és akinek hatalma van, az nem szolgálni fog – hanem URALKODNI!24 év demokrácia-tapasztalat ezt igazolja! A trükk másik része annak a számtalan zsákutcának a felkínálása, amelybe a változást akaró állampolgárok – a konspirátorok akaratának megfelelően – újra- és újra belefutnak. (egymás közötti viták, gőzlevezető demonstrációk, stb.)
MÁSKÉPP KELL EZT MEGOLDANI!
A rendszerhibát annak kell megszüntetnie, aki előidézte, vagyis a népnek, azaz NEKÜNK! HOGYAN? Meg kell akadályoznunk, hogy a politikusok négy-évekre kizárjanak minket a döntésekből! Nem hatalmat kell adni nekik, CSAK MEGBÍZÁST! Lehetséges ez? IGEN, de csak egyetlen módon! A demokrácia legfőbb pillére a SZÓLÁSSZABADSÁG! Az egyetlen dolog, amit a politikának nincs joga korlátozni az a PLETYKA.  A Pletykaklub név alatt megvalósuló társadalmi együttműködés EZÉRT EGY ÚJ KORSZAKOT nyithat meg az életünkben. Nem hiszed?PRÓBÁLD KI! Mi a KONKRÉT TEENDŐ?
1./ regisztrálj a klubba, és szerezz jogosultságot a Feltételhez Kötött Alapjövedelemre (FKA) Ez egy üzleti- közéleti innováció
2./ Keresd fel a körzetedben a “Magyarország hűségprogram” támogatásával induló (MH) képviselő-jelöltet, és vedd át tőle azt a választási segédletet, amely segítségével még a kétméteres szavazólapon is könnyedén megtalálod, hogy NEKED kire érdemes szavaznod! Hogy hol találod meg az MH képviselődet, azt hamarosan közzétesszük! (“fegyverosztás” – “Fidesz-irtó csodafegyverünk” a választási puska!)
3./ Április 6.-án “FORRADALOM” = szavazz a választási segédleten (puskán) feltüntetett módon! Miért? Hogy véget vessünk a párturalomnak – és a politikát végre kontroll alá helyezzük! Hamarosan nyilvánosságra hozzuk az MH támogatásával induló képviselők TELJES listáját!
A következő részben arról lesz szó, hogy hogyan járhatunk túl Orbán diktátor eszén! Itt tudsz regisztrálni (itt a regisztrációs segédlet is): http://ummm.hu/alairasok/
Kedves szavazópolgár, kedves honfitársam!

26 évig foglalkoztam járművezető-képzéssel, majd az állami korrupció egy tollvonással törölt az iskolavezetők és szakoktatók névsorából! (visszamenőleges törvénymódosítás)
Még jól emlékszem, hogy a KRESZ vizsgára kombinált módszert javasoltam a tanulóimnak. Ez azt jelenti, hogy vagy TUDOM a JÓ MEGOLDÁST, vagy KIZÁROM azokat a válaszokat, amelyek SZERINTEM NEM LEHETNEK JÓK!
Használjuk fel ezt a módszert most a közéletben is! Nézzük, kire, mely pártokra – és mely képviselőkre ÉRDEMES SZAVAZNI 2014-ben:
Kizárólag csak azokra a képviselőkre érdemes szavazni, akik a Magyarország hűségprogram (MH) támogatásával indulnak!
A hűségprogram célja a politika társadalmi kontroll alá helyezése! Ez sokkal több, mint a képviselők visszahívhatósága, tehát a képviselőink a jól láthatóan a társadalom, és a haza szolgálatára vállalkoznak!
A név szerinti lista lejjebb található!
Nézzük, kire, mely pártokra -és mely képviselőkre nem érdemes szavazni 2014-ben:
Azokra, akik nem a haza szolgálatára vállalkoznak, hanem HATALMAT AKARNAK, hogy az ország erőforrásait a saját javukra – és a nép kárára működtessék! (korrupt kartellpártok)
Fentiek értelmében a jobb életre vágyó állampolgároknak nem javasolt az alábbi pártokra szavazni:
1./ FIDESZ- KDNP (kartellpárt – ezt már két ciklusban bizonyította)
2./ MSZP – és cimborái (kartellpárt – ezt már több ciklusban bizonyította)
3./ JOBBIK – erőszakos, sokak szerint “náci párt”, a háttérben összejátszik a Fidesszel
Több párttal jelenleg folynak az egyeztetések arról, hogy hajlandók-e vállalni a társadalmi kontroll alatti működést. Megjegyezzük: akinek tisztességesek a szándékai, annak a kontroll alatti működés nem okozhat problémát! Amely pártokról kiderül, hogy csak a hatalom megszerzése vezérli őket, azokkal folytatni fogjuk a nem javasoltak névsorát. Van sok olyan új párt, amelyik nem ért a politikához, és van sok olyan, amelyik korábban már egy másik néven szintén részt vett az ország lerablásában. Őket szintén nem javasoljuk. (hacsak az új néven nem vállalják a kontroll alatti működést)
Név szerinti lista a kontroll alatti működést vállaló képviselőkről
(Az együttműködő pártok megállapodtak egy kontrollhatalmi csúcsszövetség létrehozásában)

RABOK LEGYÜNK? VAGY SZABADOK?
106 KÉPVISELŐ
Az új parlament összetétele (tervezet)
 

A “Magyarország hűségprogram” támogatásával indul

0 OEVK Székhelye PÁRT

Képviselő-jelölt neve

1 Budapest 01 V. kerület LMP Schiffer András
2 Budapest 02 XI. kerület SEM Petre-Varga Fruzsina Zsuzsanna
3 Budapest 03 XII. kerület 4K Bartha Attila
4 Budapest 04 II. kerület LMP Dárdai Zsuzsanna
5 Budapest 05 VII. kerület JESZ Varga Tibor László
6 Budapest 06 VIII. kerület Független Csorba Lajos
7 Budapest 07 XIII. kerület SMS Szekeres Péterné
8 Budapest 08 XIV. kerület ÉLŐLÁNC Horváth András
9 Budapest 09 X. kerület SMS Mészárosné Rostás Katalin Márta
10 Budapest 10 III. kerület Haza Nem El Kolozsvári istván
11 Budapest 11 IV. kerület SMS Fintorné Kassai Erika
12 Budapest 12 XV. kerület SMS Zala Miklós
13 Budapest 13 XVI. kerület Élőlánc Hargitai István László
14 Budapest 14 XVII. kerület KTI Falus Zsolt Ferenc
15 Budapest 15 XVIII. kerület MRPP Mlinkó László Csaba
16 Budapest 16 XX. kerület független Halmy Gergely
17 Budapest 17 XXI. kerület MRPP Kölbl Gábor
18 Budapest 18 XXII. kerület MRPP Szántó Csaba
19 Baranya 01. Pécs SMS Erdélyi Sándor Mihály
20 Baranya 02. Pécs Haza Nem El György Zoltán Imre
21 Baranya 03. Mohács SMS Schwarczkopf Róbert
22 Baranya 04. Szigetvár MRPP Mitrovics Olivér
23 Bács-Kiskun 01. Kecskemét SMS Sörös József
24 Bács-Kiskun 02. Kecskemét ÉLŐLÁNC Kohajda László istván
25 Bács-Kiskun 03. Kalocsa független Üsztöke László
26 Bács-Kiskun 04. Kiskunfélegyháza SMS Dr. Réczi László
27 Bács-Kiskun 05. Kiskunhalas független Uray Erzsábet
28 Bács-Kiskun 06. Baja SMS Pekli Edit
29 Békés 01. Békéscsaba SMS Varga Györgyné
30 Békés 02. Békés Haza Nem El Borzáné Uram Ildikó
31 Békés 03. Gyula SMS Leelőssy Éva
32 Békés 04. Orosháza SMS Dr. Kincses István András
33 Borsod-A-Zemplén 01. Miskolc MRPP Horváth Dániel
34 Borsod-A-Zemplén 02. Miskolc MRPP Mach Kornél
35 Borsod-A-Zemplén 03. Ózd SMS Rézműves Anikó
36 Borsod-A-Zemplén 04. Kazincbarcika SMS Kalanovicsné Fábus Éva Zsuzsanna
37 Borsod-A-Zemplén 05. Sátoraljaújhely A VÁLASZ Mata Szilárd
38 Borsod-A-Zemplén 06. Tiszaújváros Haza Nem El Németi Ilona
39 Borsod-A-Zemplén 07. Mezőkövesd SMS Szabó Sándor
40 Csongrád 01. Szeged Haza Nem El Tóth Tibor
41 Csongrád 02. Szeged Haza Nem El Asztalos Károlyné
42 Csongrád 03. Szentes SMS Csenki Mihály
43 Csongrád 04. Hódmezővásárhely független Nagy Attila
44 Fejér 01. Székesfehérvár Haza Nem El Bálint Zoltán László
45 Fejér 02. Székesfehérvár SMS Mátrai Csaba
46 Fejér 03. Bicske SMS Bódi Tibor
47 Fejér 04. Dunaújváros SMS Hermann Henrik
48 Fejér 05. Sárbogárd ÉLŐLÁNC Ács Sándor Józsefné
49 Győr-Moson-Sopron 01. Győr ÖP Tempfliné Szabó viktória
50 Győr-Moson-Sopron 02. Győr SMS Szenftner László
51 Győr-Moson-Sopron 03. Csorna ÚDP Papp Péter
52 Győr-Moson-Sopron 04. Sopron SMS Szakonyi Imre István
53 Győr-Moson-Sopron 05. Mosonmagyaróvár SMS Nagy Attila Zoltán
54 Hajdú-Bihar 01. Debrecen Haza Nem El Szendrei Attila
55 Hajdú-Bihar 02. Debrecen SMS Szűcs István
56 Hajdú-Bihar 03. Debrecen MRPP Juhászné Drabik Erzsébet
57 Hajdú-Bihar 04. Berettyóújfalu SMS Kovács Réka Zsuzsanna
58 Hajdú-Bihar 05. Hajdúszoboszló MRPP Horváth Lajosné
59 Hajdú-Bihar 06. Hajdúböszörmény MRPP Zsatku Zita
60 Heves 01. Eger Haza Nem El Faludi Sándor Gábor
61 Heves 02. Gyöngyös SMS Subicz István
62 Heves 03. Hatvan SMS Ránics Erika
63 Jász-Nagykun-Szolnok 01. Szolnok SMS Horváth Zoltán
64 Jász-Nagykun-Szolnok 02. Jászberény SMS Kövendi Erzsébet
65 Jász-Nagykun-Szolnok 03. Karcag SMS Kapás József
66 Jász-Nagykun-Szolnok 04. Törökszentmiklós SMS Juhász Ferenc
67 Komárom-Esztergom 01. Tatabánya Haza Nem El Pachl Tamás
68 Komárom-Esztergom 02. Esztergom független Dr. Nyirán Gergely
69 Komárom-Esztergom 03. Komárom Haza Nem El Téglás Géza
70 Nógrád 01. Salgótarján MRPP Dr. Fölker Tibor Tamás
71 Nógrád 02. Balassagyarmat SMS Mazgon Jelena
72 Pest 01. Érd SMS Járvás Éva
73 Pest 02. Budakeszi független Keller László
74 Pest 03. Szentendre Haza Nem El Ferenczi János
75 Pest 04. Vác MRPP Dr. Agócs-Jesztei Ágnes
76 Pest 05. Dunakeszi Haza Nem El Kovacsics Imre
77 Pest 06. Gödöllő MRPP Szabó Kinga
78 Pest 07. Vecsés Haza Nem El Kovács Sándor Zoltán
79 Pest 08. Szigetszentmiklós SMS Kirner László
80 Pest 09. Nagykáta SMS Surányi Tiborné
81 Pest 10. Monor MRPP Som Zsolt
82 Pest 11. Dabas SMS Dankó Géza Gábor
83 Pest 12. Cegléd MRPP Fenyvesné Dr. Nádas Katalin Csilla
84 Somogy 01. Kaposvár SMS Potyondi Ilona
85 Somogy 02. Barcs SMS Galba Mihály László
86 Somogy 03. Marcali SMS Géresi Julianna
87 Somogy 04. Siófok ÉLŐLÁNC Dr. Léhmann György
88 Szabolcs-Sz-Bereg 01. Nyíregyháza SMS Dr. Szoboszlaí György
89 Szabolcs-Sz-Bereg 02. Nyíregyháza SMS Huczman Miklósné
90 Szabolcs-Sz-Bereg 03. Kisvárda SMS Imre István
91 Szabolcs-Sz-Bereg 04. Vásárosnamény SMS Gál Noémi
92 Szabolcs-Sz-Bereg 05. Mátészalka MRPP Juhász Jácint Gyula
93 Szabolcs-Sz-Bereg 06. Nyírbátor SMS Harsányi Simon
94 Tolna 01. Szekszárd SMS Horváth Krisztián
95 Tolna 02. Dombóvár Haza Nem El Nyerges Attiláné
96 Tolna 03. Paks SMS Ferenci Richárd
97 Vas 01. Szombathely SMS Kupi Jánosné
98 Vas 02. Sárvár ÖP Kőrös Ernő
99 Vas 03. Körmend SMS Horváth István Mihály
100 Veszprém 01. Veszprém Haza Nem El Piróth István
101 Veszprém 02. Balatonfüred Haza Nem El Puli Diána Klaudia
102 Veszprém 03. Tapolca ÉLŐLÁNC Lázár Péter László
103 Veszprém 04. Pápa Zöldek Pászli Ferenc
104 Zala 01. Zalaegerszeg SMS Tóth István Jánosné
105 Zala 02. Keszthely MRPP Raffai Eszter Evelin
106 Zala 03. Nagykanizsa MRPP Somogyvári László

A Feltételhez Kötött Alapjövedelem (FKA) legfontosabb ismérve, hogy bevezetése érdekében egy civil ajánlói- és kontrollhatalmat hozunk létre, amely kizárólag azon képviselők Parlamentbe jutását támogatja, akik a Parlamentben HAJLANDÓK a MI ÉRDEKEINKET KÉPVISELNI! Első lépésben egy ajánlói csoportot lett volna szükséges létrehozni, hogy március 3.-án 106 FÜGGETLEN jelöltünk sikeresen indulhasson a parlamentbe jutásért! Az “A” terv ugyan már március 3.-án kútba esett (106 független jelölt indítása) de közben kiderült, hogy a “B” terv majdnem ilyen jó – így tehát nyertünk még egy hónapot! EZ ELÉG IS LESZ! Az egyre növekvő számú továbbajánlás nyomán ugyanis exponenciálisan növekedhet az FKA jogosultak száma, ami azt jelenti, hogy egy minimális aktivitás esetén is simán elérhetjük azt a hárommilliós létszámot, amelynek a szavazata már elegendő a párturalom, illetve a pártállami korrupció azonnali megszüntetéséhez! Ez az ország a miénk, tehát a magyar népé, és nem a politikusoké! A képviselők a Parlamentben kötelesek a mi érdekeinket képviselni. Olyan képviselőt többé ne küldjünk a törvényhozásba, aki erre nem hajlandó írásos garanciát adni. Teljesen mindegy, hogy melyik párt színeiben indul, ha erre vonatkozóan nem tudunk vele megállapodást kötni, akkor ne szavazzunk rá! A saját képviselőinknek mi kell, hogy diktáljunk és nem a pártfrakció! – Mi a magyar nép. Hogy mit akarunk, azt a legkorszerűbb információ-technológiai eszközök használatával a Pletykaklubban beszéljük meg- illetve egyeztetjük egymással, majd képviselőinket döntésünk végrehajtására utasítjuk. Ezt a munkát rendszeresen végezzük, melynek fejében mindenki, aki a közéleti döntések meghozatalában részt vesz, havi 50.000 Ft tiszteletdíjat kap. Munkaidő: heti 2,5 óra. Első utasításunk a leendő képviselőink felé: az FKA bevezetését meg kell szavazniuk! További sürgősen eldöntendő kérdések: a földtörvény módosítása, a kilakoltatások azonnali megszüntetése, a bankcsalás ügyében azonnali vizsgálat elrendelése, az államadósság kérdésének felülvizsgálata, az 1990 óta történt hivatali visszaélések vizsgálata, a politikai bűnözők eltávolítása a Parlamentből és a közéletből. Az FKA bevezetése a korrupciós csatornák elzárása nyomán évi 5.000 milliárd plusz bevételhez juttatja a költségvetést, miközben a Pletykaklub működtetése 2.000 milliárdból megoldható -és ebben már benne van a 3 millió klubtagnak kifizetett havi 50.000,- Ft FKA is. Ezen felül évente még további 3.000 milliárd fordítható  életszínvonal-emelésre, azért arra, mert az azonnal belső keresletet generál és ezzel dinamikus növekedési pályára állítja Magyarországot. FIGYELEM! Amennyiben a kulcsrakész stratégia ellenére sem lesznek tömeges regisztrációk, akkor a fejlődés elmarad, Magyarország hanyatlása tovább folytatódik – de ez már jelentős részben a magyar nép felelőssége lesz! A passzív, de immár tudatos hazaárulás senkinek nem érdeke, a haza megmentése, és szabadságunk kivívása annál inkább.

Az önjelölt szervezetek önjelölt vezetői semmi mást nem tesznek, csak egymást próbálják meg felüllicitálni. És mivel mindegyikük kb. ugyanazon a szinten van, ez soha nem fog megvalósulni – de nem is ez a cél. Az önjelölt vezetők célja mások hátán taposva saját politikai karriert csinálni, de ez nekik – reális program nélkül, pénz nélkül, gumicsont-rágással – nem fog összejönni. Ezektől Orbánnak egyáltalán nem kell félnie,  hiszen ezek az ostobák az ő legnagyobb segítői! Segítenek neki megosztani az embereket. (az ostoba jelző a jóindulat jele, mert ha ebben szándékosság lenne, …) A meghirdetett Mozgalmi Kerekasztal megbeszéléseken a meghívottak közül többen nem jelentek meg. A távolmaradók között voltak olyanok, akik előre kimentették magukat, és olyanok is, akik utólag jelezték, hogy bár nem tudtak eljönni, de érdekli őket az Új Működő Magyarországért Mozgalom által kezdeményezett együttműködés. Sajnos olyanok is voltak, akik semmibe vették azt, hogy megtiszteltük őket a meghívásunkkal. Ez nem minket minősít, hanem őket! (nekik valószínűleg nem volt gyerekszobájuk, vagy állandóan hiányoztak az illemtan órákról) Mi nem sértődtünk meg, mert Mi tudjuk, hogy jó célért küzdünk, és jó úton járunk. Ezúton is jelezzük, hogy a hazánk súlyos problémáinak megoldása érdekében kezdeményezett konzultációinkon való részvétel nem kötelező. Egyben bejelentjük, hogy a Mozgalmi Kerekasztal a továbbiakban nem folytatja munkáját.

Az UMMM a továbbiakban önállóan dolgozik a Feltételhez Kötött Alapjövedelem bevezetésén!

Az Új Működő Magyarországért Mozgalom üzleti-közéleti innovációja keretében mind a 106 választási körzetben országgyűlési képviselő-jelölteket kíván indítani azért, hogy tavasszal “kivonja a forgalomból” azokat a politikusokat, akik 2010. óta hazánk erőforrásaival nem igazán jól gazdálkodnak. Az emberek nem rajonganak sem a pártokért, sem a pártpolitikusokért. Mi sem rajongunk értük! Ezért akarjuk a politikát állandó társadalmi kontroll alá rendelni. Saját programunk megvalósításához csak azért kell pártot igénybe vennünk, mert a jelenleg érvényes szabályok szerint a választásokon kizárólag csak pártok rúghatnak labdába! Innovatív programunk már a szlogenjével is kényelmetlen helyzetbe hozza majd a teljesen nyilvánvalóan csak a saját pecsenyéjük sütögetésére készülő pártokat! Szlogenünk:Tisztesség, becsület, PMGR! Ebből az első két szó mindenkinek ismerős valahonnan – de az biztos, hogy ezeket a fogalmakat az emberek nem tudják sem a Fideszhez, sem az MSZP-hez kapcsolni. Mert tisztesség és becsület dolgában ez a két kartellpárt már elbukott, így tehát ezen a területen ők az emberek előtt már soha nem lehetnek versenyben – MI azonban IGENTehát még el sem indultunk – és máris KETTŐ : NULLA a javunkra!

A PMGR mozaikszó jelentése: Politikai Minőségi Garancia Rendszer! Grafikus védjegyünk használati jogát csak tisztességes- és becsületes pártoknak adjuk meg, azzal a céllal, hogy őket könnyen meg lehessen különböztetni a zsákmányszerző pártoktól. A zsákmányszerző pártokról azt kell tudni, hogy az ő céljuk nem az, hogy a hazájukat szolgálják! Őket csak az ország erőforrásai feletti rendelkezés jogának megszerezése érdekli, hogy – a megszerzett joggal visszaélve – érdemtelenül még tovább gazdagodhassanak! A 2014-es választáson a PMGR védjegy használatára nem jogosult bal- és jobboldali pártokra már csak azok szavaznak majd, akik számára a politikai bűnözés támogatása anyagilag kifizetődő – ők azonban kevesen vannak!

Az UMMM nevében megkezdtük az aláírásgyűjtést a Feltételhez Kötött Alapjövedelem (FKA) bevezetése érdekében. Ezt a műveletet a Pletykaklub üzleti vállalkozás közreműködésével azonnal lobbi-eseménnyé konvertáljuk, majd parlamentbe juttatott képviselőink útján gondoskodunk arról, hogy a Feltételhez Kötött Alapjövedelem a lehető legrövidebb időn belül három millió embert segítsen hozzá anyagi helyzetének javulásához. Innovációnk célja, hogy az embereket közvetlenül tegyük érdekeltté a saját sorsukról szóló szavazásban – ugyanis a közvetett érdekeltséget nagyon sokan nem értik! Mi azt akarjuk, hogy hárommillió ember pendüljön egy húron! Ha ugyanis hárommillió ember mindegyikének közvetlen érdeke fűződik ahhoz, hogy jól szavazzon, akkor ez a három millió ember garantáltan jól fog szavazni. Ez a hárommillió ember arra a pártra fog szavazni, amely párt konkrétan megmondja, hogy hogyan fog nagyon rövid idő alatt hárommillió munkahelyet létrehozni, sőt azt is, hogy milyen módon fog konkrétan pénzt – elkölthető pénzt – tenni hárommillió ember zsebébe.

Képviselőinket a saját programunk képviseletében, és az együttműködést vállaló tisztességes- és becsületes “partner-pártunk” nevében indítjuk el, mind a 106 választási körzetben. Mi biztosra akarunk menni – ezért a pletykaklubban a legkorszerűbb technológia segítségével folyamatos kapcsolatot fogunk biztosítani képviselő-jelöltjeink, támogatóink, illetve leendő szavazóink között. És nem csak a választásokig – hanem utána is!

Ezt úgy hívják, hogy társadalmi kontroll. Gondoltad volna, hogy éppen a pletyka okozza majd a kizsákmányoló hatalom bukását? Pedig ez teljesen logikus, hiszen hárommillió ember egyeztetett akaratával Magyarországon senki nem mehet szembe! Ugye érted? Ugye tudod, hogy a szólásszabadság demokratikus joga nem teszi lehetővé a hatalomnak a pletyka korlátozását? Ugye már érted, hogy a népuralom megvalósulásának alapfeltétele nem a csoportokba verődéssel kombinált hőzöngés, hanem az, hogy egyetlen nagy csoportba tömörülve nagyon sokan egyeztessük az akaratunkat! Sok kis csoport soha nem érhet el eredményt, csak egy nagy! Egy nagy – ahol a saját érdekében mindenki egy húron pendül! Az egy húron pendülés alapja a Magyarország hűségprogram és a Feltételhez Kötött Alapjövedelem!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

A korábbi kezdeményezés anyagait továbbra is itt hagyjuk az oldalon, annak tanulságául, hogy semmit sem ér a legjobb szándék sem, ha olyan szervezetekkel akarunk együttműködni, amelyek csak a saját pecsenyéjüket akarják sütögetni.

A harminc társadalmi-mozgalmi csoportot képviselő MOZGALMI KEREKASZTAL már betöltött és még szabad pozíciói:

1./  UMMM innovatív, új értékeket teremtő tagozat – BETÖLTVE

2./ UMMM kereskedelmi tagozat

3./ UMMM járművezető-képzési tagozat – BETÖLTVE

4./ UMMM Tűzvédelmi tagozat

5./ UMMM Pénzügyi-befektetői tagozat 

6./ UMMM Képzési-továbbképzési tagozat

7./ UMMM Államigazgatási- jogi-közéleti tagozat BETÖLTVE

8./ UMMM Korrupcióellenes tagozat

9./ UMMM Bürokrácia-ellenes tagozat

10./ UMMM Család-és gyermekvédelmi tagozat

11./ UMMM Szegénységellenes-és szociális tagozat

12./ UMMM Otthonvédelmi tagozat

13./ UMMM erkölcs-és értékrend csoport

14./ UMMM Pedagógiai szakcsoport

15./ UMMM Felsőoktatási szakcsoport

16./ UMMM Hallgatói tagozat

17./ UMMM Média tagozat

18./ UMMM Újságírói tagozat

19./ UMMM Nyugdíjas tagozat – BETÖLTVE

20./ UMMM Mozgássérült tagozat

21./ UMMM Korkedvezményes nyugdíjas tagozat

22./ UMMM Orvosi tagozat

23./ UMMM Egészségügyi tagozat

24./ UMMM Mezőgazdasági tagozat

25./ UMMM Munkaügyi tagozat

26./ UMMM Vállalkozói tagozat

27./ UMMM Települési tagozat

28./ UMMM Ország-és vámvédelmi tagozat

29./ UMMM Kulturális tagozat

30./ UMMM Rendvédelmi tagozat

Budapest, 2013. október 23.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Mozgalmi Kerekasztal összehívása

A magyar népnek, a magyar emberek millióinak szükségük van egy olyan bátor és intelligens csapatra, amely megmutatja a kivezető utat abból a posványból, ahová az elmúlt 23 évben – az 1990-es rendszerváltásnak mondott esemény eredményeként – Magyarországot a politikus-bűnözők belerángatták. A törvényes rend helyreállítása és a széleskörű társadalmi összefogás alapjainak megteremtése érdekében az Új Működő Magyarországért Mozgalom ezért ezennel összehívja a Mozgalmi KerekasztaltNapirendi pontok:

1./ A megjelentek köszöntése és a napirendi pontok ismertetése

2./ A megjelentek rövid bemutatkozása

3./ A “Karaván stratégia” rövid ismertetése (UMMM)

4./ A társadalmi csoportok konkrét elvárásainak ismertetése címszavakban – a jelenlévők

5./ Irányított konzultáció, az “Össztársadalmi akaratkosár” összeállítása

6./ Név szerinti szavazás az “Össztársadalmi akaratkosár” végleges tartalmáról

7./ Szavazás a Mozgalmi Kerekasztal- és a Mozgalmi Kerekasztal tagjainak legitimitásáról

8./ A kerekasztal immár legitim tagjainak eskütétele

9./ A “Karaván stratégia” első konkrét lépéseinek ismertetése, egyeztetése, feladatmegosztás

10./ A “Hadüzenet Orbán Viktornak” című UMMM javaslat megvitatása- és szavazás

11./ Szavazás a Mozgalmi Kerekasztal szóvivőjének kijelöléséről

12./ A KM első sajtónyilatkozata tartalmának egyeztetése, megszavazása

Fontos tudnivalók a Mozgalmi Kerekasztalról:

Összehívása azért vált szükségessé, mert a Fidesz egészpályás letámadási manővere súlyosan megsértette a demokratikus jogállami működés szabályait, megsértette az alapvető emberi jogokat, semmibe vette az emberi méltóságot, súlyosan megsértette számos társadalmi csoport érdekeit, illetve a bankcsalás néven ismertté vált bűncselekmény-sorozat kormányzati támogatásával egyértelműen segédkezet nyújtott a magyar emberek “jogszerű” kifosztásához!

Magyarországon hivatalosan demokrácia van. A szó jelentése népuralom, a hozzá kapcsolódó jelentéstartalom pedig az, hogy a döntés joga a nép kezében van. Ez a jog arra jogosítja fel a magyar népet, hogy a legnagyobb jelentőségű ügyekben népszavazással döntsön.

Magyarország Alkotmánya a lehető legnagyobb jelentőségű ügy – az Orbán kormány tehát abban a pillanatban illegitimmé vált, amikor a Fidesz – kétharmados erőfölényét kihasználva – az Alkotmány hatályon kívül helyezéséről, és az Alaptörvény életbe léptetéséről döntött. Ezzel szavazással a parlamenti képviselők súlyos bűncselekményt követtek el, és immár, mint bűnözők, méltatlanná váltak arra felhatalmazásra, amit a szavazóktól 2010-ben kaptak.

Az alkotmányos rend helyreállítása a magyar nép joga és kötelessége!

A magyar népet ebben az ügyben politikus hitelesen nem tudja képviselni, hiszen az elmúlt 23 évben a pártpolitikusok között olyan szövevényes hatalmi összefonódások alakultak ki, és annyira sok visszaélésre derült fény, hogy Magyarországon a politikusok iránt már szinte teljesen megszűnt a bizalom. Az emberek nem tudnak, és nem akarnak választani abból a szűkített menüből, hogy a jobb – vagy baloldali politikai bűnözőket segítsék ismét hatalomra. Szükségessé vált tehát egy olyan csoport összehívása, amely nem pártpolitikusokból áll, mégis részt kíván venni a közügyek intézésében, mert kötelességének érzi, hogy a hazáját ért súlyos támadás ellen – több társadalmi csoport egyesített érdekeit képviselve – fellépjen. Harminc különböző társadalmi csoport képviselőit várjuk a Mozgalmi kerekasztalhoz. Meggyőződésünk, hogy e csoportoknak kötelességük fellépni a saját csoportjukat ért sérelmek ellen, és viszonossági alapon kötelességük együttműködni azokkal a társadalmi csoportokkal is, amelyek szintén az áldemokráciának köszönhetően voltak kénytelenek súlyos sérelmeket elszenvedni. Ezt az együttműködést más szóval úgy lehet leírni, hogy társadalmi összefogás.

Jelenleg ez az összefogás valamilyen okból nem létezik, így egyetlen társadalmi csoportnak sincs olyan vezetője, amelynek legitimitását a többi társadalmi csoport vezetője is elismerné. Vannak ugyan hivatalban lévő érdekképviseleti vezetők, de pozíciójuk megszerzésének háttere ismeretlen, illetve őket csak a saját szervezetük tagjai fogadták el, sőt sajnos vannak olyan érdekképviseleti vezetők is, akiket a háttérből a kormány pénzel, tehát legitimitásuk erősen kétségbe vonható. (CÖF és társai) A mozgalmi Kerekasztal egyik fontos eseménye az lesz tehát, hogy kiderüljön, hogy egy adott szakterületen a többi szakterület vezetői kit tekintenek az egyetlen legitim vezetőnek. Vagyis a 30 társadalmi csoport 30 jelenlévő vezetője kölcsönösen dönt arról, hogy a jövőben ki képviselheti az egyes társadalmi csoportokat a Mozgalmi Kerekasztal felelősségteljes munkája keretében meghozott fontos döntések során. Ezt a döntést egy eskütétellel hitelesítik.A kérdés már csak az, hogy kik lesznek ott ezen a megbeszélésen.

Az UMMM e-mailban kéri fel azokat a személyeket, akiket alkalmasnak tart a saját szakmai-társadalmi csoportjuk képviseletére. Ha az adott személy a meghívást nem fogadja el, akkor számolnia kell azzal, hogy végleg lecsúszik arról a lehetőségről, hogy a saját szakmai-társadalmi területét a legmagasabb mozgalmi fórumon képviselje. Tehát végleg kimarad abból az átalakulási folyamatból, ami olyan ügyekben is döntést hoz, mint például a kormány és a parlament munkájának állandó társadalmi kontroll alá rendelése, vagy a politikai tevékenység szakmává nyilvánítása – és ennek következtében annak erőteljes korlátozása, hogy a jövőben ki lehet majd politikus! (szakirányú tanfolyam, vizsga, erkölcsi alkalmasság, névjegyzékbe vétel, kötelező éves továbbképzések, stb.) Már most kijelentjük, hogy amennyiben valamelyik szakterület hivatalos szakszervezeti-érdekképviseleti vezetője meghívásunkat nem fogadja el, akkor az adott szakterület első számú érdekvédelmi embere egy másik személy lesz, akit éppen azzal a feladattal bízunk meg, amely feladatot egyébként a meghívást el nem fogadó vezető kapott volna meg. Sőt ezt a tényt nyilvánosságra is hozzuk, természetesen névvel együtt – hiszen nem igazán érthető, hogy miért kap valaki fizetést, érdekképviseleti vezetőként, ha ezt a dolgát nem is végzi el! Sőt azt is erősen valószínűsítjük, hogy az illető nem is marad sokáig ebben a funkcióban, hiszen látványosan cserbenhagyta azokat, akik EDDIG bíztak benne. Ez nem fenyegetés és nem rossz szándék szülte, de valahogyan fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy az érintett civil vezetőknek a meghívásunkat komolyan kell venniük, mert annak nagyon komoly tétje van! A tét Magyarország sorsa! (vajon mivel lehet majd megmagyarázni a távolmaradást?)

Egyes területeken éppen fordított a helyzet. Az otthonvédelem területén például számos önjelölt vezér szólítja utcára az embereket. Ez nem baj, sőt nagyon is szükség van arra, hogy a társadalom végre megmutassa, hogy nagyon elégedetlen. A sok vezér csak vezesse az embereket az utcán, viszont a Mozgalmi Kerekasztalnál erről a területről is csak egyetlen ember kaphat helyet, akinek azonban nem vezérnek kell lennie, hanem másokkal lojális, és másokkal együttműködésre képes “vezetőnek”. A mozgalmi Kerekasztal célja, hogy az 1990-ben elhibázott hatalmi struktúra helyett Magyarországon egy új hatalmi felállást hozzon létre, egy olyan új hatalmi felállást, amelyben a hatalom valóban a nép kezében van. Fontos: akié a kontroll joga, azé a valódi hatalom!

Nem túlzás tehát azt állítani, hogy most egy olyan új társadalmi elit van kialakulóban, amelyet nem a saját karrierje, hanem a politikus bűnözők közreműködésével sikeresen gyarmatosított Magyarország függetlenségének kivívása, a kizsákmányolt magyar nép felszabadítása, a szegénység megszüntetése, a valódi demokratikus államrend létrehozásának célja vezérel. Gyávaság és félelem itt nem játszhat szerepet. Hiszen Orbán már megbukott, csak még nem tud róla. Barátai nincsenek, fizetett talpnyalói pedig abban a pillanatban faképnél fogják hagyni, amikor süllyedni kezd a hajó. Remélem, hogy a 10.-es pontot a résztvevők elfogadják. Ha ugyanis Orbán hadat mert üzenni a magyar népnek, akkor merjünk mi is hadat üzenni Orbánnak! Féljenek mostantól ők!

A harminc társadalmi-mozgalmi csoport:

1./  UMMM innovatív, új értékeket teremtő tagozat.

2./ UMMM kereskedelmi tagozat

3./ UMMM járművezető-képzési tagozat

4./ UMMM Tűzvédelmi tagozat

5./ UMMM Pénzügyi-befektetői tagozat 

6./ UMMM Képzési-továbbképzési tagozat

7./ UMMM Államigazgatási- jogi-közéleti tagozat

8./ UMMM Korrupcióellenes tagozat

9./ UMMM Bürokrácia-ellenes tagozat

10./ UMMM Család-és gyermekvédelmi tagozat

11./ UMMM Szegénységellenes-és szociális tagozat

12./ UMMM Otthonvédelmi tagozat

13./ UMMM erkölcs-és értékrend csoport

14./ UMMM Pedagógiai szakcsoport

15./ UMMM Felsőoktatási szakcsoport

16./ UMMM Hallgatói tagozat

17./ UMMM Média tagozat

18./ UMMM Újságírói tagozat

19./ UMMM Nyugdíjas tagozat

20./ UMMM Mozgássérült tagozat

21./ UMMM Korkedvezményes nyugdíjas tagozat

22./ UMMM Orvosi tagozat

23./ UMMM Egészségügyi tagozat

24./ UMMM Mezőgazdasági tagozat

25./ UMMM Munkaügyi tagozat

26./ UMMM Vállalkozói tagozat

27./ UMMM Települési tagozat

28./ UMMM Ország-és vámvédelmi tagozat

29./ UMMM Kulturális tagozat

30./ UMMM Rendvédelmi tagozat

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Öngondoskodás ország-szinten is – avagy a lokális világé a jövő!

Bebizonyosodott, hogy a globális hatalomgyakorlás súlyosan sérti az egyes országok érdekeit. Az Európai Uniós tagság a kölcsönös előnyöket ígérő együttműködés leple alatt csak romlást, mélyülő válságot és egyre növekvő kiszolgáltatottságot hozott az együttműködésben résztvevő országokra. A tagországok csak veszítenek a tagsággal. Látványosan ugyan komoly támogatást kapnak, titokban azonban ennél sokkal többet vesznek el tőlük. Fel kellene végre ébredni, észre kellene venni, hogy ebben a kizárólag érdek-vezérelt világban nem számíthatunk senki másra, csak saját magunkra. (az öngondoskodás tehát abszolút indokolt egyéni, közösségi- és ország-szinten is)

Miért is jótékonykodnának velünk más országok – amikor ők is tele vannak problémákkal – és viszont. Következtetés: minden országnak saját magának kell megoldania a saját problémáit, a nemzetközi együttműködés pedig csak ezután következhet – méghozzá kizárólag csak kétoldalú kapcsolatokban, és kizárólag csak olyan területeken, ahol az mindkét ország számára előnyös. Minden más csak átverés!

Az ország problémáinak tényleges megoldásához persze nem korrupt politikusok, hanem józan paraszti ésszel gondolkodó emberek kellenek. Ebből ma Magyarországon hiány van. Ma még emberek száz-és százezrei büszkék arra, hogy nem hajlandók gondolkodni, kívülről embernek látszó zombik tömegei vannak azon az állásponton, hogy ha valaki másnak a gyereke hal éhen, az nem számít – és még büszkék is arra, hogy erre az álláspontra helyezkedtek. Tegyük fel a kérdést: vajon mire számíthat egy ország, amelyben egy ilyen nép él? Egy olyan nép, amelyik nem hajlandó gondolkodni, és emellett még önző, közömbös- közönyös, aljas, gerinctelen, jellemtelen és gyáva is?

Vajon mekkora birkának kell ahhoz lenni, hogy valaki önként adja a hozzájárulását ahhoz, hogy a köztudottan hazug- és gátlástalan politikusok – összejátszva a láthatatlan gazdasági erőkkel – kényelmesen, és jogszerűen kifoszthassák? Vajon ki a nagyon hülye ebben a történetben? Azok a politikusok, akik “csak” élnek a remek lehetőséggel – aminek amúgy számukra abszolút nulla a kockázata – vagy azok, akik tálcán kínálják fel nekik a könnyű meggazdagodást?

A közélet átengedése a politikusoknak kényelmes megoldás – csakhogy ezzel a javak elosztásának jogát is átengedjük nekik. És ha még nem jöttél volna rá, pont ezért élnek ők nagyon jól, te meg pont ezért élsz ma nagyon sz@rul! Persze, ha ez így jó neked….

Nagy biztonsággal megjósolható, hogy a robbanás-közeli állapotban lévő társadalom hamarosan ketté fog szakadni. Az egyik csoport egy okos trükkel jó sok pénzt fog kivenni a korrupt politikusok zsebéből – a politika-semlegességére büszke másik csoport meg továbbra is csak les, mint a birka. Ez ilyen egyszerű! Mint az a vicc, amiben azt kérdezik meg, hogy mi az, ami nagyon nem mindegy a szopatásnál. A válasz: “az nem mindegy, hogy te a répa melyik oldalán vagy!” Ma még garantáltan a rossz oldalon tartózkodsz! (Te térdelsz) Tényleg ott akarsz maradni?

Az Új Működő Magyarországért Mozgalom célja, hogy a Civil Kerekasztal felelős közreműködésével létrehozza azt a társadalmi környezetet, amelyben egyrészt gyorsan útilaput lehet kötni a kétharmaddal gátlástalanul visszaélő Orbán Viktor és cirkuszi társulata talpára, másrészt megakadályozható a további ország-rombolás, harmadrészt, hogy megteremtsük a törvényes feltételeit a gazdasági bűncselekményeket is elkövető jelenlegi politikai elit jogszerű felelősségre vonásának. A mozgalom csupán addig marad életben, amíg betölti e hármas küldetését!

A Civil Kerekasztalhoz várjuk azokat az elhívatott  magánszemélyeket és azokat a felelősségtudatos civil szervezeteket, akik elkötelezettek arra, hogy saját szakterületükön olyan, a társadalom számára pozitív változásokat hajtsanak végre, amelyeket a politika jelenleg erőből megakadályoz, illetve azokat a kiváló szakembereket, akik felismerték, hogy a párthatalommal való gátlástalan visszaélés káros következményekkel jár Magyarország számára. Az egyes szakterületek okos rendbetétele – összeadódva – egy működőképes Magyarországot eredményez!

Török Lajos a járművezető-képzés önkéntes szakértőjeként, és önkéntes szervezőként kíván részt venni a kerekasztal munkájában. A közösségi célokon túl saját szakterületén azt szeretné elérni, hogy a korrupt politikai- és hatósági tevékenység nyomán lezüllesztett járművezető-képzés alantas segédmunkából értékes oktatási tevékenységgé váljon, és a – tömeges selejtgyártás- és a korrupció nyomán évente súlyos közlekedésbiztonsági kockázatot előállító – szakterületen minőségi változások következzenek be. Ezzel  több-száz emberéletet lehet megmenteni és milliárdokat lehet Magyarország számára megtakarítani – évente újra és újra!

Várjuk a Magyarország sorsáért felelősséget érző, elhívatott szakemberek és civil szervezetek csatlakozását, illetve tagjaik és a velük szimpatizáló magánszemélyek támogató aláírásait!

Szakterületek, civil szakcsoportok:

1./ Gazdaságirányítási civil szakcsoport, Vezetője: Gazdaságirányítási civil szakértő, feladat: Nemzetközi és belföldi pénzügyek, szelíd pénz bevezetése, gazdaságfejlesztés-tervezés, államadósság kezelés, stb.

2./ Ipari-és Szolgáltatási civil szakcsoport,  Vezetője: Ipari-és Szolgáltatási civil szakértő, feladat: Ipari szakterületek helyzetének elemzése, fejlesztési tervek, finanszírozás, szolgáltatási szakterületek helyzetének elemzése, fejlesztési tervek, finanszírozás

3./ Egészségügyi civil szakcsoport,  Vezetője: Egészségügyi civil szakértő, feladat: Kórházak, járóbeteg ellátás, mentőszolgálat, betegszállítás, stb.

4./ Mezőgazdasági civil szakcsoport, Vezetője: Mezőgazdasági civil szakértő, feladat: Növénytermesztés, feldolgozás-tárolás, húsipar, stb.

5./ Kereskedelmi civil szakcsoport, Vezetője: Kereskedelmi civil szakértő, feladat: Belföldi és külföldi kereskedelem, kis és nagykereskedelem, “védővámok” a saját termékekre

6./ Közlekedési- és közlekedésbiztonsági civil szakcsoport, Vezetője: Közlekedési- és közlekedésbiztonsági civil szakértő, feladat: járművezető-képzés, járművek, útépítés, stb.

7./ Kulturális- és Média civil szakcsoport, Vezetője: Kulturális- és Média civil szakértő, feladat: Színház, muzsika, filmgyártás, stb.