Áldemokrácia

Politikusaink gátlástalanul átvernek minket! Ne hagyjuk! Mahatma Gandhi: Először megtűrnek téged, később nevetnek rajtad, később harcolnak ellened, majd győzöl.”
Minisorozat a KORMÁNY-ÉS RENDSZERVÁLTÁSRÓL, első rész
Tisztelt Honfitársaim!
Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy április 6.-án a Fidesz elbúcsúztatható! Hogyan? Szeretném ezt levezetni, mint egy egyenletet. Azt kérem, hogy aki gyökeres változást akar, az segítsen nekem az információ terjesztésében – hiszen a média-agymosás nyomán tapasztalhatjátok, hogy az információ valóban hatalom. Én azt állítom, hogy a nem kívánatos információkat a média visszatartja – és kizárólag csak hamis híreket juttat el az emberekhez, mert a hatalom tudja, hogy hamis információk alapján nem lehet jó döntést hozni. A valós hírek tehát csak “szájról-szájra” képesek terjedni – illetve FB megosztással – ezért elsőként azt kérem tőletek, hogy a “pletykával” kapcsolatos hozzáállásotokat szíveskedjetek megváltoztatni! A szólásszabadság jogán ugyanis a pletyka nem korlátozható, így tehát ez az egyetlen “fegyverünk” a fehérgalléros bűnözőkkel szemben. Véleményem szerint a politikusok, a parlamentben ülő képviselők, és a velük lojális hivatalnokok valamennyien hazug- korrupt bűnözők, akiket le kell váltani – és keményen felelősségre kell vonni azért, amit a 1990 óta a hazájukkal tettek. Mentelmi joguk csak addig van, amíg a parlamentben ülnek, ezért először ki kell onnan szorítani őket, majd azután a törvényhozásba bejuttatott saját embereink közreműködésével meg kell hozni azokat a jogszabályokat, amelyek alapján a fehérgallérosok felelősségre-vonása megkezdődhet.
Először azt nézzük meg, hogy néhány tízezer bűnöző hogyan tudja rákényszeríteni az akaratát több millió emberre. Az elnyomás képlete egyszerű: “oszd meg és uralkodj”
Nekünk ezért semmi olyat nem szabad tennünk, amivel segítünk “ezeknek” a megosztásban.. Sajnos az örökös vitával, a demonstrációk szervezésével az ő malmukra hajtjuk a vizet – hiszen ezek megosztó műveletek. Ha mindenki más irányba akar elindulni, akkor mindenki visszahúz mindenkit, és garantált a startvonalnál való helyben járás!  A másik jól bevált csel a figyelem-elterelés. Tudjátok ez az, amikor az egyik bűnöző eltereli az áldozat figyelmét, hogy a másik zavartalanul hajthassa végre a zsákmányszerző akciót. Nagyban ezt úgy játsszák, hogy szándékosan zavart keltenek! Összeugrasztják egymással a fehéreket és a cigányokat, a vidékieket és a városiakat, a dolgozókat és a nyugdíjasokat, a hiteleseket és a hitellel nem rendelkezőket, stb. A harmadik csel, hogy elhitetik velünk azt, hogy a politika és a közélet ugyanaz, majd a politika megutáltatásával elérik, hogy szabadon fosztogathassák a közös kasszát – hiszen mi már annyira utáljuk a politikát, hogy erre is szabad kezet adunk nekik.
Ugye világos, hogy ez a játék arra megy ki, hogy az “ostoba nép” kiiktatásával a javakat a politikusok és a holdudvaraik szabadon oszthassák el egymás között?
Az agyafúrt konspirátorok által kitalált kifosztó játéknak van azonban egy gyenge pontja: a választás. Ezt kénytelenek voltak beépíteni, hiszen el kell hitetniük az emberekkel, hogy ők a saját döntésük nyomán élnek rosszul, különben még fellázadnának a szabadságukért. De mint tudjuk, minden trükk csak addig működik, amíg le nem leplezik, és meg nem találják az ellenszerét! Jelentem az ellenszer megvan! A megvalósításban az OTTHONVÉDELMI TANÁCS kulcsszereplő! Ezúton is gratulálok nekik a sikeres jelöltállításhoz, amellyel egy fontos lépést tettek előre, hiszen példát mutattak arra, hogy az ÖSSZEFOGÁS a helyes irány! A következő részben a KORMÁNYBUKTATÁS VÁZLATÁT fogom ismertetni. Kérem, hogy osszátok és terjesszétek szóban is, hogy minél több emberhez jusson el az információ, hiszen minél többen tudnak arról, hogy mit kell tenni, annál biztosabb a siker.
Minisorozat a kormány-és rendszerváltásról, második rész
Kormánybuktató stratégia (vázlat)
A Fidesz komoly pénzeket áldozott arra, hogy a TÁVOZÁSÁT AKARÓK SZAVAZATAIT SZÉTFORGÁCSOLJA, de mint korábban már jeleztem EGY TRÜKK, CSAK ADDIG MŰKÖDIK, AMÍG LE NEM LEPLEZIK. Agyafúrt megoldás ellen egy másik agyafúrt megoldás kell. Lássuk mit ad elő a Fidesz – és mi lesz erre az ellenlépésünk!
Lesz egy kétméteres szavazólap, rajta annyi listás- és egyéni jelölt, hogy a szavazókat verje ki a hideg veríték, hogy bizonytalankodásuk a Fidesz győzelmét eredményezze. A média már nyomatja is a híreket ezerrel, hogy milyen nehéz helyzetben lesznek a szavazók, ami szerves része annak a “törvényes választási csalásnak” – amelyben a KORMÁNY és ELLENZÉK ismét összejátszik, hiszen az emberek megtévesztése a fehérgalléros bűnözők közös érdeke. Miért? Mert mindannyian a párturalmat akarják fenntartani.
Párturalom csak addig van, amíg az emberek ÖSSZE-VISSZA SZAVAZNAK – ugyanis egy tudatos szavazással egy csapásra véget lehet vetni a sanyargatásnak, erről persze a kormány és az ellenzék politikusai mindenképpen el akarják terelni a figyelmet. (nagyon nem mindegy nekik, hogy megmarad-e a 70-30% osztozkodási pozíciójuk, vagy jön-e helyette a börtön)
Már volt róla szó, hogy az információ hatalom. A média a kartellpártok érdekében visszatartja a valós információkat és tolja ezerrel a hamisakat. Ezért ismét felmerül a pletyka és a FB megosztás fontossága, mint a legfőbb fegyverünk. Nincs mindenkinek számítógépe és internet kapcsolata, de az a hír, hogy “Te, hallottad már, hogy bukni fog a Fidesz, mert …” minden emberhez eljuthat, hiszen a pletyka terjedését nem lehet megállítani.Képzeljétek el, hogy az adott napon 3 millió ember oly módon szavaz, hogy annak nyomán a kormánynak csomagolnia kell! TETSZENE EZ? Vajon hogyan jöhet létre ez a helyzet? Csak egyféleképpen. Csak akkor, HA MI JÓ SOKAN, ELŐRE ÖSSZEBESZÉLÜNK. Hogyan lehetséges ez? Regisztrálni kell (ingyenesen) a Pletykaklubba, biztosítva ezzel, hogy “bennfentesként” még éppen időben megkapd a pontos szavazási instrukciókat! Mennyit ér meg neked a hazád- és a saját bőröd megmentése? Mert ugye Te is tudod, hogy ki akarják vásárolni alólunk a magyar földet? EZEK nem csak a lakásodat akarják, hanem magát a nagy telket is – hiszen ez egy NAGYON SZÉP TELEK, BŐSÉGES VÍZKÉSZLETTEL. Szóval, mennyit is ér meg neked a hazád- és a saját bőröd megmentése? Már az INGYEN megoldás is sok érte? Akkor lehet, hogy Lézerjaninak igaza van? Tudod mindenki annyit ér…
Azt hallottad-e már, hogy gyáva népnek nincs hazája? (jövő időben ez úgy szól, hogy gyáva népnek nem lesz hazája – de hogy magyarázod majd meg az unokáidnak, hogy gyáva voltál?) Mekkora bátorság kell egy ingyenes regisztrációhoz? Van annyi vér a pucádban, hogy ezt megtedd? Vagy talán nem érted, hogy miről beszélek? Lehet, hogy te nem is gyáva vagy? Az elnyomás képlete nagyon egyszerű: “oszd meg és uralkodj” Te most meg vagy osztva!
Csak egy védekezés van ez ellen, az “EGYESÍTS”! A magyar hazafiaknak tehát létre kell hozniuk egy nagy csapatot, hogy ÖSSZEHANGOLT FELLÉPÉSSEL megvédhessék magukat a BANKOKTÓL és a gátlástalanul harácsoló FEHÉRGALLÉROS POLITIKUS-BŰNÖZŐKTŐL! Te nem akarod megvédeni magad? De akkor KI védjen meg TÉGED? Ki védjen meg téged, ha te magad is úgy gondolod, hogy téged nem érdemes megvédeni? Ha te saját magadért a kisujjadat sem mozdítod meg, akkor miért várod ezt el mástól?
És most képzeld el, hogy április 6.-án egy csapásra megoldjuk a problémáidat! Kérdés: Ha áprilistól 106 SAJÁT KÉPVISELŐNK ül a Parlamentben, akkor szerinted kinek az érdekében születnek majd ezután a törvények? PARLAMENT = 199 képviselő!Tudsz számolni? Akkor mondd meg, hogy igaz vagy hamis a következő állítás:199-106 = 93 Ennyi szavazattal a párturalom nem tartható fenn! IGAZ vagy HAMIS?
A következő részben a KRITIKUS TÖMEGŰ Pletykaklub által megtehető dolgokra fogok néhány ütős példát ismertetni. Kérem, hogy az információt osszátok – és terjesszétek szóban is, hiszen minél többen tudnak arról, hogy mit kell tenni, annál biztosabb a sikerünk!
Minisorozat a KORMÁNY-ÉS RENDSZERVÁLTÁSRÓL, harmadik rész
“Minden kormány valójában egy olyan vállalati menedzsment, amely a globális pénzuralmi rendszer hű kiszolgálója” (Andrássy Tamás, a Devizahiteles KARTA oldalán) Ha ez így van, akkor joggal merül fel a kérdés, hogy a Devizahiteles KARTA miért áll meg a devizahitelesek érdekeinek képviseleténél? Ha kormányunk a globális pénzuralmi rendszer hű kiszolgálója, akkor ez a kormánynak álcázott vállalati menedzsment soha NEM FOG a MEGBÍZÓJA ÉRDEKEI ELLEN TENNI!

SEM KÉRÉSRE, SEM KÖVETELÉSRE! Hidd el, hogy ez így van! Következésképpen a devizahitel-problémára kizárólag egyetlen megoldás van:
Meneszteni kell a kormányt – de úgy, hogy a következő kormánynak már ne legyen módja a globális pénzügyi rendszer kiszolgálására. Ehhez egy sima kormányváltás nem elég! A PARLAMENT és a KORMÁNY MUNKÁJÁT ÁLLANDÓ TÁRSADALMI KONTROLL ALÁ KELL RENDELNI Ha a kontroll alá rendelés nem történik meg, akkor a globális pénzügyi rendszer első dolga az lesz, hogy az új kormányt megzsarolja. Ez a zsarolás csak úgy védhető ki, HA BIZONYOS DÖNTÉSEK NINCSENEK a KORMÁNY HATÁSKÖRÉBEN!
A társadalomnak tehát ÖNVÉDELEMBŐL létre kell hoznia egy olyan ERŐS kontrollhatalmi szervezetet, amely a pártpolitika felett áll. A kontrollhatalmi szervezet EREJÉT az adja, hogy a szervezet sok emberrel tart rendszeres kapcsolatot, és a döntések ennek a sok embernek a jóváhagyásával születnek meg. (21. század – technikai akadálya ennek nincs)
Ma Magyarország minden lakosa ki van szolgáltatva a kormány kénye-kedvének. A Fidesz-birkák élvezik ezt az állapotot – és senkinek ne legyenek kétségei, hogy áprilisban szeretett vezérükre, illetve a Fideszre fognak szavazni. Képzeljétek csak el, hogy mi lesz akkor, ha Orbán újabb négy évre abszolút szabad kezet kap! A Fidesz, amit csak lehetett már ellopott, illetve magánkezekbe játszott át. Mi fog akkor tavasztól következni? Gőzerővel fognak folytatódni a kilakoltatások, meg fogják találni a módját annak, hogy további préseket vezessenek be – amit hasonlóan fognak eladni a birka-magyaroknak, mint a rezsicsökkentést. És amikor már nem lesz mit ellopni, akkor tudod, mi következik? El fogják adni alólunk az országot. Az ehhez SZÜKSÉGES TÖRVÉNYT MÁR MEGSZAVAZTÁK!
Tudjátok Magyarország egy nagyon vonzó fekvésű telek, kiváló adottságokkal, hatalmas vízkészlettel, melegvíz-forrásokkal. A nálunk okosabbak már rástartoltak arra, hogy ezt a telket megszerezzék maguknak. Tudjátok, hogy annak idején hogyan privatizálták a jól menő cégeket? Megmondom: szándékosan leamortizálták őket, aztán valaki fillérekért megvette, majd egészen rövid idő alatt felfuttatta és milliárdos lett. Tudjátok ez a modell az országra is kiválóan alkalmazható. Van az a pénz, hogy a kormány ÁRUBA BOCSÁSSA a HAZÁJÁT!
Egy értékes ország egy áruló kormánnyal + egy birka néppel – tökéletesen megfelel a leamortizált vállalatról leírtaknak. Az eladósított országot hamarosan fillérekért megveszik valakik, majd különböző tőzsdei spekulációk nyomán bedöntik a jelenlegi pénzügyi rendszert. De akkor már kié is lesz Magyarország? És hogyan veszed vissza, ha a megvételre felhasznált pénzügyi rendszer bedőlt? Soha többé, semmilyen módon nem tudjuk visszavenni a hazát!Mindezek ismeretében kijelenthető, hogy kétféle birka-magyar van:
A Fidesz-birkákról már beszéltünk – ők a Fidesz fanok. A másik birkafajta az nem Fidesz rajongó, sőt utálja a Fideszt és Orbánt, de mivel birka, nem fogja fel, hogy a kiszolgáltatottság nem szüntethető meg sem a tétlenséggel, sem a lájkolgatással! Az ilyen birkának hiába kínálják tálcán a megoldást, ő akkor is passzív marad, mert egyszerűen nem hiszi el, hogy hamarosan neki is el fogják vágni a torkát”. Ez a magatartás felháborító! De ha egy birkának szóvá teszed, hogy miért inaktív, még meg is sértődik rád, hogy milyen akaratos vagy.Egyetlen menekülési út van – és minden tisztességes magyarnak erre az útra kell lépnie!
Egy INGYENES REGISZTRÁCIÓVAL csatlakoznia kell a Magyarország hűségprogramhoz! A következő részben azt mutatom meg, hogy hogyan menthetjük meg együtt a HAZÁNKAT!
Kiegészítés a minisorozat harmadik részéhez!
Egy kedves honfitársnőnk osztotta meg velem azt az interjút, amelyben Varga István mondja el, hogy mi is történik valójában Magyarországon. Az interjúból világosan kiderül, hogy a kormányok szándékosan félrevezetik a lakosságot, amikor a pénzügyi spekulációkat úgy adják el nekünk, mintha az egyes pénzügyi műveletek az ország javát szolgálnák – miközben a valóság éppen az, hogy a nemzetközi bankszektort támogattatják meg a magyar lakossággal. Derék kormányaink 24 év óta (a hatalomátmentéstől számolom az időt) folyamatosan hazudnak, lopnak, csalnak, és vezetik félre az embereket. Olyan népuralmi rendszert működtetnek, ahol a népnek semmibe nem lehet beleszólása. A politikusok a nyakunkon élősködnek, semmilyen fontos anyag nem nyilvános, hiszen jogukban áll azokat titkosítani. Kormányainkat a globális pénzügyi rendszer folyamatosan zsarolja, és politikusaink sajnos készek áruba bocsátani a saját hazájukat – és a saját népüket. A zsarolás csak úgy védhető ki, HA BIZONYOS DÖNTÉSEK NINCSENEK a KORMÁNY HATÁSKÖRÉBEN! Egy kormánytól nem lehet csak úgy elvenni egy hatáskört – mert nem adja. A fehérgalléros bűnözők egyrészt nem akarják elveszteni a pozíciójukat, másrészt az elkövetett aljasságok nyomán a nekik jogosan járó börtön elkerülésére csak két esélyük van. Vagy hatalmon maradnak, vagy a választási színjáték keretében a hatalmat a nép felé ellenzéknek láttatott bűntársaik kezébe kell átjátszaniuk – akik szintén sárosak, tehát nem áll érdekükben a súlyos visszaélések leleplezése. Az egyetlen jó megoldás az, ha az általunk a Parlamentbe juttatott képviselők felett társadalmi kontrollt tudunk gyakorolni, hiszen a képviselőknek feladatot kell adni – NEM HATALMAT! Ha feladatot kap, akkor SZOLGÁLNI fog, ha HATALMAT, akkor uralkodni – RAJTUNK, tehát azokon, akik hatalomra segítettük őket! És engedve a globális pénzügyi rendszer zsarolásának – SEGÍTENEK MINKET KIFOSZTANI! Kérem, hallgassátok meg az interjút, amelyben egy kiváló pénzügyi szakember az egyszerű ember számára is teljesen érthetően mondja el, hogy mi is történik valójában! Ez igazolja azt, hogy az országot ki akarják varázsolni alólunk – az első lépés, az elzálogosítás sajnos már megtörtént. Nem érdemes tétlenül megvárnunk a másodikat, mert akkor végünk! http://www.youtube.com/watch?v=NtvwJ-ri4IQ

Nézd meg, hogy a “rendszerváltó” pártok eddig hogyan vertek át, illetve, hogy miről is szól valójában a politikus-bűnözés!  Íme a léptethető prezentáció:

1990-ben egy olyan rendszert vezettek be Magyarországon, ami kiszolgáltatottá tette az embereket – és törvények felett állóvá a politikusokat. A választási színjáték célja valójában annak elfogadtatása, hogy az egymással összejátszó politikusok azt csinálhassanak, amit csak akarnak. Az államkassza feletti korlátlan rendelkezési jog, a korlátlan jogalkotási jog, az állampolgári jogérvényesítés teljes ellehetetlenítése, és a politikusok büntethetetlensége nyomán hazánkban ma már totális párturalom van. Minden intézményt a korrupt kormány által odaültetett vezetők irányítanak – a korrupt kormány által kiadott utasítások szerint. A nép szempontjából nincs jelentősége annak, hogy éppen ki van kormányon, mert az ország legális fosztogatása tovább folytatódik. Ha egy jogállamban a joggal sorozatosan visszaélnek, akkor be kell lépnie a jogos önvédelemnek, vagyis a politikát társadalmi kontroll alá kell helyezni. A választási színjáték lehetőséget ad akár arra is, hogy új emberekre cseréljük a már teljesen leamortizálódott politikai garnitúrát, ennek azonban csak akkor van értelme, ha az új vezetők hajlandók új játékszabályok szerint játszani. Az új játékszabályokat a társadalomnak kell diktálnia. Elsőként csupán abban kell egyetértésre jutnunk, hogy a politika működését társadalmi kontroll alá kell rendelni – a társadalmi kontrollnak azonban csak akkor van értelme, ha a közélet eseményei feletti felügyelet folyamatos. Ehhez egyrészt a munkát meg kell fizetnünk, másrészt a legkorszerűbb technológia rendelkezésére bocsátásával lehetővé kell tennünk, hogy az emberek az életüket érintő minden egyes ügyben valós információk alapján hozhassanak döntést. A média kiiktatására, és a súlyosan deformált jogrendszer rendbetételére – a jogszabályokat betartva – egy olyan, teljesen új hatalmi ágat kell létrehozni, ami képes arra, hogy felülírja az állami korrupciót. A politika által vezérelt mai körülmények között csupán egyetlen olyan politika-független intézmény hozható létre, amelynek a szólásszabadság okán abszolút sérthetetlen a státusza. Ez a Pletykaklub.
Az állami korrupció kiiktatásával ÉVENTE újra- és újra 5.000 milliárd forinttal több marad a közös kasszában – a Pletykaklub létrehozása és működtetése ezért Magyarország és tízmillió magyar ember jól felfogott érdeke. A Magyarország hűségprogram keretében megvalósítandó innovációs megoldás 3 millió embert juttat rendszeres, direkt bevételhez.

A modern rabszolga fogalma: társadalmi tulajdonként kezelt, neki életét és utódait tekintve is kiszolgáltatott, “minden joggal fölruházott”, de azzal élni nem tudó, kizsákmányolt dolgozó. A modern rabszolga saját maga gondoskodik arról, hogy megfossza magát a szabadságától. Gondolkodás nélkül belemegy abba a játékba, hogy négyévenként cserélgesse a rajta uralkodó diktátorokat. Milyen szabad választás az, amikor csak és kizárólag a 2010-ben kétharmaddal elzavart korrupt MSZP, és az azóta kétharmaddal uralkodó Fidesz közül választhatsz?

Kb. olyan ez, mint amikor a bennszülött törzsfőnök felteszi a kérdést az elfogott nőnek, hogy “ungi-bungi” vagy halál, és az a halált választja. Mire a törzsfőnök: Ok, de előtte még lesz egy kis “ungi-bungi”. Ez a rendszer hazug és rossz. Le kell cserélni! De ezt a cserét nem úgy kell végrehajtani, mint a tisztacserét az orosz laktanyában! Hogy is történt? “Grísa, Szása! Cseréljenek alsót!” (egymással) És hogy az emberi ostobaság a bajok legfőbb forrása, arra íme, itt a bizonyíték. Ez egy nagyon kifejező, tréfás kép arról, hogy mire számíthatnak azok, akik csak jobb és baloldalban képesek gondolkodni!

A szöveg: Szóltam, hogy a jobb- és a baloldali út is ide vezet! De ti csak azon veszekedtetek, hogy a kettő közül melyiken menjünk….

A politika rendesen megdolgozta az emberi agyakat. Látványosan megmutatja azokat a zsákutcákat, ahol velük szemben garantáltan nem lehet eredményt elérni (civil megoldások), és erős ellenérzést kelt azon megoldások ellen, amelyektől tartania kellene. A hálózatok már ezerszer bizonyították, hogy képesek jól működni, minden egyes vállalat a hálózati logika szerint épül fel, így működik maga az államigazgatás rendszere is, az állampolgárok fejébe beültetett “piramisjáték” nevű előítélet azonban kiválóan működik. De vajon mitől lenne az piramisjáték, ha az értelmes emberek  összefognának, és létrehoznának egy hálózatot azért, hogy együtt élni tudjanak azokkal a jogaikkal, amelyek megilletik őket, és amelyek nagyon értékesek, de eddig mégsem tudnak velük semmit kezdeni? Nem lehet, hogy végre félre kellene tenni az előítéleteket, és el kellene kezdeni gondolkodni – méghozzá felnőtt emberhez méltó módon? Nem lehet, hogy éppen azon az úton tudunk eljutni a jó megoldáshoz, amiről az ellenérdekelt politikusok folyamatosan azt állítják, hogy az a zsákutca?

Íme két Einstein idézet, amivel nagyon is egyet lehet érteni:

Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.
A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos. 

El kellene végre gondolkozni azon, hogy a világon minden ami működik, az gúla elrendezésben működik. Más elrendezésben semmi nem működik, azért, mert úgy egyszerűen nem működhet. A gondolkodás első másodpercében javasoljuk azonnal elfelejteni a piramis szót, mert ez GÚLA, vagyis egy olyan mértani alakzat, amihez nem társul rossz előítélet. Egyszer meg kellene próbálni, hátha bejön!

A Chomsky által vizionizált hatalmi manipulációk – 10 pontban.  

Amennyiben bárki úgy érzi a 10 pontban leírtak és a jelen eseményei között van valami hasonlóság, és még arra is rájön, hogy a 8. pont lehet a fordulópont, az már biztosan közénk való!

1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz.

2.) A nép úgy kell tekintsen politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.

3.) A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „fehér” propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a „szürkét” (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a „feketét” (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak). Ezek karöltve azon kell munkálkodjanak, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegek legalább egy részét elhessentsék a nemzet feje felől. A kemény, megszorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.

4.) A nemzetet meg kell győzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára. Vagy ha nem a számára, akkor a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek, akik ezt az érvet („majd a következő generációknak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunk”) évszázadokon keresztül hajlandó benyelni és elfogadni.

5.) Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetők egyszerűen kell megfogalmazzák az üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A hallgatóság ily módon megszokja a felületességet, naív lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.

6.) Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.

7.) Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.     

8.) A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell azokat a médiumokat, amelyek butítják és félretájékoztatják az embereket, s gazdaságilag el kell lehetetleníteni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni.  

9.) A nyájszellem erősítése prioritás! Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s választható (pontosabban választandó!) alternatívaként ezzel szembe kell állítani az igazodási, csatlakozási kényszert. Az egyéniségeket nélkülöző nyájat mindig könnyebb irányítani, ellenőrizni és befolyásolni.   

10.) Mindent meg kell tenni az egyének megismerése érdekében. Ezt elérendő belső (és titkos) nyilvántartásokat kell felfektetni az egyén különféle (ízlésbeli, politikai, ideológiai, viselkedési) preferenciáiról, opcióiról, egyszóval teljes pszichológiájáról. Törekedni kell arra, hogy jobban megismerjük az egyént, mint ahogy ő ismeri önmagát. Fel kell használni a társadalomtudományok (szociológia, lélektan, csoportképzés pszichológiája, stb.) legújabb vívmányait céljaink elérése érdekében, de ezeket a lépéseket a legnagyobb titokban kell tartani. Megfoghatatlan, érzelmi töltetű, nagy és közös célokat kell kitűzni, amelyek alkalmasak arra, hogy lelkesítsék a tömegeket. Ha nyilvánosságra kerülnek, ezeket a törekvéseinket határozottan (ha kell: erőszakosan) tagadni és cáfolni kell.

ELŐZMÉNYEK

Már Ángyán is maffiáról beszél:

http://www.youtube.com/watch?v=2FCgGaH45cE&feature=player_embedded

Az ÁLDEMOKRÁCIA egy ravasz trükk, egy gátlástalan szélhámosság! A demokratikus intézményrendszer valóságos elemeinek jelenléte az emberekben azt az érzetet kelti, hogy demokrácia van, és még az sem tűnik fel, hogy négyévente csak egyszer, csak a választás napján fontosak – azután a hatalomba juttatott párt többé már szóba sem áll velük. Nézzük pl. a fékek és ellensúlyok rendszerét. Ez egy nagyon jól eladható demokrácia kellék. Annyira megnyugtató, hogy ez a demokratikus elem létezik! Az már nem is tűnik fel senkinek, hogy éppen ott nem működik, ahol a legfontosabb szerepet tölthetné be. Egy jogállamban a legfontosabb döntés a jogalkotás, mert a jogszabályban leírtak betartása, a jogszabály hatályba lépését követően minden állampolgár számára kötelező. Ha azonban az NKH elnök utólag bele szeretné íratni az 1988.évi  közlekedési törvénybe, hogy az iskolavezetők és a szakoktatók kötelező továbbképzésen való részvétele és a hozzárendelt vizsga kötelező, ennek elmulasztása esetén pedig a mulasztást elkövetőt a névjegyzékből törölni kell, akkor óhaja simán törvény lesz. (megtörtént, már törvény is)

Ugyanezen az alapon persze az NKH elnöke bármit beírathat a jogszabályba, például akár azt is, hogy a szakma köteles az NKH által felhatalmazott, bugyuta szervezetnél pénzes továbbképzést igénybe venni (kb. 70 milliós korrupció), illetve köteles kizárólag az általa meghatározott csókos tansegédletet és az általa meghatározott csókos távoktatási keretrendszert (többmilliárdos korrupció) használni. (már ezt is jogszabály rögzíti) A példaként felhozott sablon-eljárást fehérgalléros bűnözőink az élet minden szakterületén alkalmazzák!  Nyugodtan megtehetik!

A csökkentett szellemi kapacitású gombnyomogató képviselők félálomban megszavazzák a törvényt, vagy a miniszter aláírja az elé tolt jogszabályt, és a dolog bevégeztetett. A jogszabály a demokrácia nevében életbe lép, betartása akkor is kötelező, ha az a társadalom számára súlyosan káros következményekkel jár. Felelős nincs, a fékekkel és ellensúlyokkal meg utólag játszadozzon, aki akar!

Melyik kép a legszimpatikusabb?

Íme egy ütős cikk a korrupciós piramis működéséről

A politikai korrupció általában olyan körülmények között jön létre, amikor az alapvető törvények, eljárási szabályok vagy intézmények sincsenek rendben – éppen azért, hogy a legfelsőbb szinteken is folyó korrupciót takargassák, vagy a törvényesség látszatába burkolják, illetve a büntetőjogi üldözését lehetetlenné tegyék.

http://www.polgariszemle.hu/app/interface.php?view=v_article&ID=277